PBQ accu’s


Zoek je betrouwbare, duurzame en hoogwaardige accu’s voor jouw apparatuur of systeem? Dan zit je goed met een accu van PBQ, het merk heeft een sterke focus op kwaliteit en betrouwbaarheid. PBQ levert verschillende soorten accu’s voor diverse toepassingen, zoals UPS-systemen, telecomsystemen, meetapparatuur, speelgoed en gereedschap. Daarnaast product Professional Battery Quality zowel VRLA en Lithium accu’s als maatwerkoplossingen in diverse chemische samenstellingen.

Breed assortiment

PBQ heeft een breed assortiment aan accu’s voor verschillende doeleinden. De accu’s van PBQ zijn onder te verdelen in de volgende twee categorieën:

 

VRLA accu’s

De VRLA accu’s van PBQ zijn lood-zuur accu’s met een ventiel dat de interne druk reguleert. Deze accu’s zijn onderhoudsvrij, lekvrij en hebben een lange levensduur. Dit maakt ze geschikt voor standby-toepassingen, zoals noodstroomvoorziening, beveiligingssystemen en alarmsystemen. PBQ levert VRLA accu’s in de volgende chemische samenstellingen:

 

  • AGM (Absorbed Glass Mat)
  • GEL (Gelified Electrolyte)
  • TPPL (Thin Plate Pure Lead)

 

Lithium accu’s

De lithium accu’s van PBQ hebben een hoge energiedichtheid, een laag gewicht en een snelle oplaadtijd. Deze accu’s zijn ideaal voor cyclische toepassingen zoals elektrische voertuigen, medische apparatuur en zonne-energiesystemen. PBQ levert lithium accu’s in de volgende chemische samenstellingen:

 

  • LiFePO4 (Lithium Iron Phosphate)
  • LiMn2O4 (Lithium Manganese Oxide)
  • LiNiMnCoO2 (Lithium Nickel Manganese Cobalt Oxide)

Onze PBQ accu’s

Het bedrijf van Nederlandse makelij heeft een groot aanbod aan accu’s voor verschillende toepassingen. Graag presenteren wij enkele voorbeelden met hun specificaties en toepassingen.

 

PBQ7-12L accu

De PBQ7-12L is een VRLA-accu met een AGM technologie. Het heeft een nominale spanning van 12V en een nominale capaciteit van 7Ah. De accu heeft een afmeting van 151 x 65 x 94 mm en een gewicht van 2,1 kg. Dit product is geschikt voor algemene doeleinden zoals noodverlichting, speelgoed, hobby en UPS.

 

PBQ7-12L accu van PBQ

 

PBQ7-12L accu

 

 

PBQ 12.8-100 accu

Dit is een lithium accu met een LiFePO4 technologie. Het heeft een nominale spanning van 12,8V en een nominale capaciteit van 100Ah. Het heeft een afmeting van 330 x 171 x 214 mm en een gewicht van 12,5 kg. Het is geschikt voor cyclische toepassingen, zoals elektrische voertuigen, boten, campers en caravans.

 

PBQ 100-12 accu

De PBQ 100-12 is een lithium accu met LiFePO4-technologie. Deze batterij heeft een nominale spanning van 12,8V en een nominale capaciteit van 100Ah. De afmetingen bedragen 330 x 171 x 214 mm, met een gewicht van 30,5 kg. Het is geschikt voor cyclische en stand-by toepassingen, zoals rolstoelen, golfkarren, schrikdraad en zonne-energie.

 

PBQ 100-12 accu van PBQ

PBQ 100-12 accu

 

 

PBQ 48.1-50 accu

Dit is een lithium accu met een LiNiMnCoO2 technologie. Het heeft een nominale spanning van 48,1V en een nominale capaciteit van 50Ah. Het heeft een afmeting van 442 x 400 x 88 mm en een gewicht van 24 kg. Het is geschikt voor cyclische toepassingen, zoals elektrische fietsen, scooters, motoren en heftrucks.

Waarom kiezen voor producten van PBQ?

PBQ , onderdeel van Intercel staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Kies je voor een accu van PBQ, dan profiteer je van de volgende voordelen:

 

Hoge prestaties

PBQ accu’s leveren een hoge energie-output, een lange levensduur en een stabiele werking. Ze zijn bestand tegen extreme temperaturen, trillingen en schokken. Ze hebben een lage zelfontlading en een hoge oplaadefficiëntie.

 

Veiligheid

PBQ accu’s zijn ontworpen met een hoge mate van veiligheid. Ze zijn voorzien van een ingebouwde beveiliging tegen overladen, overontladen, kortsluiting en oververhitting. Ze zijn ook milieuvriendelijk en bevatten geen schadelijke stoffen, zoals lood, cadmium of kwik.

Wij helpen je graag verder!

De VRLA en lithium accu’s van PBQ zijn slechtst één van de vele accumerken die wij aanbieden. Om de juiste keuze te maken tussen merk en type, voorzien onze ervaren medewerkers u graag van deskundig en betrouwbaar advies.

 

Op deze manier ben je verzekerd van de juiste accu voor jouw specifieke situatie. Neem contact met ons op via onderstaande formulier voor meer informatie of een offerte.

 

Helaas levert Elfa alleen aan zakelijke klanten. We willen u daarom vriendelijk verzoeken om uw elektrotechnisch installateur contact met ons te laten opnemen. Op deze manier kunnen we u alsnog helpen.

Bedankt voor uw begrip.

reCAPTCHA is required.
Inschrijven voor de nieuwsbrief: