Nissen lamp


Nissen is een van de meest toonaangevende leveranciers van oplossingen voor mobiele verkeersveiligheid in de wereld. De basis hiervoor is meer dan 100 jaar geleden gelegd. In 1914 begon de oprichter van het bedrijf, Adolf Nissen, met de ontwikkeling van ontstekingssystemen voor auto’s. Voor deze systemen registreerde hij al snel patenten in verschillende landen. 

 

 

Professionele waarschuwingslampen

In het midden van de jaren 1950 trad Nissen Elektrobau GmbH toe tot de verkeersmanagementindustrie. De doorbraak in de verkeersmanagementindustrie kwam met de ontwikkeling van de eerste elektrische waarschuwingslamp. De goede reputatie van het bedrijf bleef maar doorgroeien door verdere innovaties, zoals regelapparatuur voor automatische systemen. Nissen breidde zich in de komende decennia verder uit. Het bedrijf deed dit zowel op de oorspronkelijke locatie als met de opening van filialen in Engeland, Zwitserland en andere landen.

 

Nissen stimuleerde niet alleen de ontwikkeling van innovatieve technologieën zoals LED in de verkeersveiligheid, maar speelde ook een belangrijke rol in de eenwording van de regelgeving op het gebied van verkeersveiligheid. De naam staat dan ook als geen ander voor baanbrekende oplossingen en uitgebreide knowhow op het gebied van verkeersmanagement over de hele wereld. Dit is dan ook de reden dat Elfa producten van Nissen in haar assortiment heeft.

 

Uitgebreid assortiment aan Nissen lampen

Ons assortiment van Nissen bestaat uit verschillende typen handlampen en wegsignaleringslampen. Een populaire Nissen lamp is de Nissen 141006-1. Dit is een betrouwbare lamp die onder andere gebruikt wordt bij wegsignalering.

 

Nissen led handlamp

 

Nissen Work Sluitseinlant.S-Led 141006-1 cont.brand. exc.batt

 

Een andere Nissen Lamp die ook geschikt is voor professioneel gebruik is de Nissen Work handlamp Euro Nitra LED 1. Deze handlamp is duurzaam, beschikt over een sterke lamp en is voordelig in batterijgebruik.

 

 

Nissen waarschuwingslamp

 

 

Nissen Work Nitra LED 2-zijdig amber BRACKETS exc.batt

 

Nissan produceert ook handlampen, zoals de Nissen Work handlamp LED LN140261-1. Deze Nissen Lamp is uitgerust met een sterke Ledlamp en is daardoor voordelig in batterijgebruik.

 

Nissen professionele waarschuwingslamp

 

Nissen Work handlamp LED exc.batt

 

Gratis advies

De Nissen lamp is één van de vele lampenmerken die Elfa aanbiedt. Voor het gehele assortiment van Nissen lampen, klikt u op onderstaande button.

 

 

Om de juiste keuze te maken uit het gehele aanbod verlichting, voorzien onze ervaren medewerkers u graag van deskundig en betrouwbaar advies. Wij verzekeren u van de juiste oplossing voor uw situatie. Aarzel niet en neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte. U kunt natuurlijk ook onderstaand contactformulier invullen, wij zullen vervolgens contact met u opnemen.

 

Helaas levert Elfa alleen aan zakelijke klanten. We willen u daarom vriendelijk verzoeken om uw elektrotechnisch installateur contact met ons te laten opnemen. Op deze manier kunnen we u alsnog helpen.

Bedankt voor uw begrip.

reCAPTCHA is required.

 

Inschrijven voor de nieuwsbrief: