GP Batteries


GP Batteries werd in 1991 opgericht en kwam al snel in het vizier van Elfa. GP Batteries werkt elke dag hard aan de ontwikkeling, productie en verkoop van batterijen en batterijgerelateerde producten. GP Batteries is razendsnel uitgegroeid tot één van de grootste leveranciers van primaire en oplaadbare batterijen ter wereld.

 

 

GP batterijen: Kwaliteit uit Hong Kong tegen een scherpe prijs

Elfa biedt een uitgebreid assortiment van batterijproducten van GP die worden geproduceerd in Singapore, Hong Kong, China, Taiwan, Vietnam en Maleisië. Elfa biedt van GP Batteries (oplaadbare) batterijen aan, maar ook laders, powerbanks en verlichting. Ook het merk ReCyko valt onder de GP-paraplu. Onder die paraplu valt veel. Momenteel zijn er dan ook zo’n 5600 mensen wereldwijd werkzaam voor GP Batteries en heeft het een vloeroppervlakte van zo’n 281.000 vierkante meter. Dat is exclusief de opslag bij Elfa.

 

Van GP Batteries zullen een aantal producten uit de volgende categorieën hieronder verder worden toegelicht:

 

Alkaline batterijen

 

GP Batteries alkaline batterij

 

GP Alkaline batt 12V 27A/MN27

 

GP Batteries staat nog nog altijd het meest bekend om de hoge kwaliteit batterijen. De alkaline batterij is dan ook een van de meest populaire. De GP Alkaline batterij 12V 27A/MN27 (zie afbeelding hierboven) is duurzaam en beschikt over een lange levensduur. Is o.a. geschikt voor uiteenlopende toepassingen, zoals alarminstallaties, afstandsbedieningen en deuraandrijvingen. Dit type batterij heeft er mede voor gezorgd dat GP Batteries is uitgegroeid tot een van ’s werelds belangrijkste leveranciers van kwaliteitsbatterijen.

 

Lithium batterijen

 

Lithium GP batterijen

GP AA batterij Lithium 1,5V

 

Een lithium batterij is perfect voor professionele doeleinden. De batterijen zijn niet herlaadbaar, maar gaan ongeveer 7x langer mee dan alkaline batterijen. Deze lithium AA-batterij van GP worden vooral gebruikt in apparaten die veel energie nodig hebben, zoals camera’s en GPS-apparatuur. De batterijen leveren ook goede presentaties onder extreme temperaturen, van –30 °C tot +60 °C.

 

 

NiMH batterijen

 

Nikkelmetaalhybride batterij van GP

 

GP NiMH batt ReCyko+ AA 1300

 

In tegenstelling tot de alkaline en lithium varianten, zijn de NiMH batterijen wél herlaadbaar. Deze GP batterijen kunnen tot wel 500 keer worden opgeladen. Ze kunnen meteen worden gebruikt wanneer ze uit de verpakking zijn gehaald.

 

NiMH lader voor GP Batterijen

 

GP RecyKo NiMH lader M451 USB 5uur inc.4xAA 2600mAh

 

De NiMH GP batterijen kunnen gemakkelijk opgeladen worden in deze lader. De lader kan tegelijkertijd 4 AA of AAA batterijen opladen. De lader komt inclusief 4 AA batterijen van 2600 mAh.

 

Powerbank

GP Batteries Powerbank

GP Powerbank MP20B Blauw 20Ah 1x USB-A 1x USB-C poort

 

Deze powerbank van GP Batteries biedt een snelle energieoverdracht en kan twee apparaten tegelijkertijd opladen. De powerbank is ideaal voor het opladen van smartphones, tablets en andere slimme apparaten.

 

 

Oplaadbare werklamp

 

GP Batteries oplaadbare werklamp

GP Panel WorkLight CWP15 1200Lm Yellow Edge Design magnetic

 

Naast batterijen heeft GP Batteries meerdere producten die dezelfde kwaliteitsstandaard hanteren. Dat geldt ook voor de GP Panel WorkLight. Dit is een echte werklamp van hoogwaardig materiaal dat perfect is voor professioneel gebruik.

 

Benieuwd naar andere producten van GP Batteries? Bekijk dan ons totaaloverzicht door naar het assortiment te gaan.

 

 

 

Meer info over GP batterijen & verlichtingsproducten

Wilt u graag meer informatie over onze GP Batterijen, of over andere producten van het merk? Neem dan gerust contact met ons op. Met onze ruim 100 jaar ervaring willen we u graag verder helpen bij het maken van de juiste keuze. Het makkelijkste is om onderstaand contactformulier in te vullen.

 

Helaas levert Elfa alleen aan zakelijke klanten. We willen u daarom vriendelijk verzoeken om uw elektrotechnisch installateur contact met ons te laten opnemen. Op deze manier kunnen we u alsnog helpen.

Bedankt voor uw begrip.

reCAPTCHA is required.
Inschrijven voor de nieuwsbrief: