GP Batteries


GP batteries werd in 1991 opgericht en kwam al snel in het vizier van Elfa. GP werkt elke dag hard aan de ontwikkeling, productie en verkoop van batterijen en batterijgerelateerde producten. GP batteries is razendsnel uitgegroeid tot één van de grootste leveranciers van primaire en oplaadbare batterijen ter wereld.

 

 

Kwaliteit uit Hong Kong tegen een scherpe prijs

Elfa biedt een uitgebreid assortiment van batterijproducten van GP die worden geproduceerd in Singapore, Hong Kong, China, Taiwan, Vietnam en Maleisië. Elfa biedt van GP Batteries (oplaadbare) batterijen aan, maar ook laders, powerbanks en verlichting. Ook het merk ReCyko valt onder de GP-paraplu. Onder die paraplu valt veel. Momenteel zijn er dan ook zo’n 5600 mensen wereldwijd werkzaam voor GP Batteries en heeft het een vloeroppervlakte van zo’n 281.000 vierkante meter. Dat is exclusief de opslag bij Elfa.

 

Van GP Batteries zullen een aantal producten uit de volgende categorieën hieronder verder worden toegelicht:

·       Alkaline batterijen

·       NiMH batterijen

·       LED safeguard

 

Alkaline batterijen

 

GP Batteries alkaline batterij

 

GP Alkaline batt 12V 27A/MN27

 

GP Batteries staat nog nog altijd het meest bekend om de hoge kwaliteit batterijen. De alkaline batterij is dan ook een van de meest populaire. De GP Alkaline batt 12V 27A/MN27 (zie afbeelding hierboven) is duurzaam en beschikt over een lange levensduur. Is o.a. geschikt voor uiteenlopende toepassingen, zoals alarminstallaties, afstandsbedieningen en deuraandrijvingen. Dit type batterij heeft er mede voor gezorgd dat GP Batteries is uitgegroeid tot een van ’s werelds belangrijkste leveranciers van kwaliteitsbatterijen.

 

NiMH Batterijen

 

Nikkelmetaalhybride batterij van GP

 

GP NiMH batt ReCyko+ AA 1300

 

In tegenstelling tot de alkaline varianten, zijn de NiMH batterijen wél herlaadbaar. Deze variant van GP Batteries kan tot wel 500 keer worden opgeladen. Ze kunnen meteen worden gebruikt wanneer ze uit de verpakking zijn gehaald.

 

LED Safeguard

 

LED Safeguard

 

De LED Safeguard is een echte werklamp en is dus perfect voor professioneel gebruik. Dit model is niet oplaadbaar en is gemaakt van hoogwaardig materiaal. GP Batteries heeft meerdere producten die dezelfde kwaliteitsstandaard hanteren zoals je bent gewend van de batterijen.

Voor een totaaloverzicht van de producten van GP Batteries uit ons assortiment, klikt u op onderstaande button.

 

 

Meer info over GP Batteries

Heeft u nog vragen over ons GP Batteries productaanbod, of wilt u graag meer informatie over een van de producten uit ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op. Met onze ruim 100 jaar ervaring willen we u graag verder helpen bij het maken van de juiste keuze. Het makkelijkste is om onderstaand contactformulier in te vullen.

 

Helaas levert Elfa alleen aan zakelijke klanten. We willen u daarom vriendelijk verzoeken om uw elektrotechnisch installateur contact met ons te laten opnemen. Op deze manier kunnen we u alsnog helpen.

Bedankt voor uw begrip.

reCAPTCHA is required.

Inschrijven voor de nieuwsbrief: