Glamox verlichting


 

Glamox verlichting is één van de grootste leveranciers van professionele verlichting op de Europese markt. Het Noorse bedrijf biedt verlichting voor kantoren, gezondheidszorg, scholen, hotels, commerciële- en industriële gebouwen. Daarnaast biedt het merk een reeks Glamox verlichtingsproducten aan die speciaal zijn ontwikkeld voor commerciële scheepvaart, marine, offshore en olie & gas gerelateerde industrieën.

 

Verschillende verlichtingsoplossingen

Glamox verlichting biedt verschillende verlichtingsoplossingen. Denk hierbij aan plafondlampen, floodlights, LED bedleesarmaturen en spiegellamp wandarmaturen. Alle verlichting wordt door haar eigen ingenieurs ontwikkeld en getest in de eigen onderzoeks- en testfaciliteiten. Daarna wordt de Glamox verlichting vervaardigd en gecertificeerd in overeenstemming met alle relevante kwaliteits- en milieunormen. Een aantal producten zullen nader worden toegelicht.

 

Glamox spieggellamp

Een populaire spiegellamp in het assortiment van Glamox is de TL14-W58 LED 300HF. Dit is een LED-spiegellamp die geschikt is voor wandmontage boven of aan de zijkant van de spiegel. Deze lamp heeft een rechthoekig ontwerp en een correcte spiegelverlichting met zachte lichtverdeling. Door de nieuwste LED-technologie is de lamp energie- en onderhoudsbesparend.

 

Spiegellamp

 

Glamox spiegellamp wandarmatuur TL14-W58 LED 300HF

 

Bedleesarmatuur van hoge kwaliteit

Een andere populaire verlichtingsoplossing uit het assortiment van Glamox is de LED bedleesarmatuur 110-240V dimb. Dit is een compacte bedlamp met een karakteristieke moderne uitstraling. De Glamox bedlamp is verkrijgbaar met een geïntegreerde aan/uit schakelaar (S), een dimbare aanraakschakelaar (S-DIM), of een dimbare aanraakschakelaar met een geïntegreerde dubbele USB-aansluiting voor het opladen (S-DIM en USB). Daarnaast is de lamp beschikbaar in een rechts- en linkshandige versie en in de kleuren zwart en wit. Door de LED-technologie is het licht energiebesparend en is het eenvoudig te installeren.

Glamox LED bedleesarmatuur

 

Glamox LED bedleesarmatuur 110-240V dimb

 

Floodlight

Naast bovengenoemde verlichtingsoplossingen levert Glamox ook floodligths. Een populaire floodlight in het assortiment van Glamox is de 1076 MAX.1000 MAX.240 R7S IP67 NB -O M24-12.5. De floodlight heeft een roestvrijstalen behuizing. De behuizing is wit gepoedercoat. Daarnaast is de floodlight extreem corrosiebestendig en biedt deze een hoge lichtopbrengst.

 

Floodlight

Glamox floodlight 1076 ma.1000/max.240/R7S/IP67 narrow beam halo

 

 

Betrouwbare plafondlamp

Tenslotte biedt Glamox ook plafondlampen aan. Een populaire Glamox plafondlamp is de TL50 2200 840 24 1XM25 AS CABLE ENTRY 1XM25X1.5 D9-17mm. Deze innovatieve LED-buitenverlichting is toepasbaar op een groot aantal verschillende gebieden, zoals werkplaatsen, winkels en doorgangswegen. Deze LED verlichting is ontworpen om te voldoen aan de maritieme eisen en om energie en onderhoudskosten te besparen door haar extreem lange levensduur.

 

Glamox plafondlamp

 

Glamox plafondlamp TL50 2200 840 24 1XM25 AS CABLE ENTRY 1XM25X1.5 D9-17mm

 

Advies op het gebied van verlichtingsoplossingen

Glamox is een van de vele verlichtingsmerken die Elfa aanbiedt. Bent u op zoek naar Glamox verlichting of een andere verlichtingsoplossing en heeft u hulp nodig bij uw keuze? Neem dat contact met ons op! Wij helpen u graag verder. Samen met onze leveranciers voorzien we onze klanten van deskundig advies en professionele oplossingen voor hun verlichtingsontwerp.

 

Helaas levert Elfa alleen aan zakelijke klanten. We willen u daarom vriendelijk verzoeken om uw elektrotechnisch installateur contact met ons te laten opnemen. Op deze manier kunnen we u alsnog helpen.

Bedankt voor uw begrip.

reCAPTCHA is required.
Inschrijven voor de nieuwsbrief: