Profiel

Profiel


Elfa, Maximum Energy 

Elfa is importeur, groothandel en full-service specialist in licht en spanning. Elfa biedt topproducten, diensten en adviezen voor de industriële markt. Elfa vertegenwoordigt alle grote merken. Voor zowel standaard producten als specials voor specifieke, soms unieke toepassingen.


En bij alles wat we doen, gaan we voor het maximale. Kortom: Elfa, Maximum Energy.


Assortiment

Met een breed en diep assortiment batterijen, accu’s, laders, conditioners, lantaarns, mobiele en specialistische verlichting van alle toonaangevende merken. Met specials en een eigen assemblagewerkplaats kunnen wij zelfs maatwerk tot elk detail leveren.

Het is onze uitdaging om u te helpen met onze kennis, contacten en enthousiasme.


Elfa gaat verder

Als one stop shop met topproducten kunnen we u die producten leveren die bij uw bedrijf nodig zijn. Maar Elfa gaat verder. Met gedegen vakkennis, technische adviezen en tailormade oplossingen kan Elfa maatwerk tot in detail leveren. Het neusje van de zalm is onze eigen assemblage werkplaats waar batterijpacks klantspecifiek worden geassembleerd. Juist de combinatie met deze serviceverlening zorgt ervoor dat Elfa snel en op bijna 100% van de vraag uit de markt kan reageren.


Merkonafhankelijk

U kunt erop vertrouwen dat onze aanbiedingen onafhankelijk en objectief zijn. Wij hebben ons assortiment zo samengesteld dat merken/technieken/toepassingen niet met elkaar in concurrentie zijn. We zoeken de oplossing die het beste bij u past, en zijn pas 'in ons element' als we kunnen bewijzen daadwerkelijk over een bijzondere, specialistische knowhow te beschikken... U mag onze adviezen letterlijk nemen.


Knowhow en persoonlijk contact: een combinatie die wérkt

Persoonlijk contact zien wij als de meest efficiënte en prettige manier om met klanten samen te werken. We werken met korte lijnen, directe en open communicatie, duidelijke procedures en afspraken, één factuuradres, overzichtelijke product- en prijslijsten en optimale informatievoorziening. Zo kunnen we alert reageren als u ons nodig heeft.


Familiebedrijf

elfa-pieter-schutte

Elfa is al meer dan een eeuw een familiebedrijf waarin de directie (en de ervaring) overgaat van vader op zoon. Alle kennis opgedaan sinds de oprichting, is dus volop binnen het bedrijf aanwezig en daarmee één van de hoofdpijlers onder onze maatwerkdienstverlening.


Elfa is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met 20 medewerkers, ieder met zijn of haar eigen specialisme. De afdelingen Verkoop, Productie, Logistiek, Marketing en Financiën werken nauw samen om u van dienst te zijn.


Altijd up to date

Om u het beste product en advies te kunnen bieden, zorgen wij ervoor dat wij altijd als eerste op de hoogte zijn van ontwikkelingen, technieken en toepassingen. Het zal bovendien niet de eerste keer zijn dat Elfa aan de basis staat van productvernieuwing en/of productontwikkeling. En daar profiteert u als eerste van.


Leveringsvoorwaarden

Op alle leveringen van Elfa zijn leveringsvoorwaarden van kracht. U kunt de voorwaarden hier downloaden.