SETOLITE


Als een bedrijf op zoek is naar professionele LED-verlichting voor hun torenkraan, hijskraan, bouwkraan, sportveldverlichting, dan komen ze al snel uit bij de hoogwaardige producten van SETOLITE. Elfa heeft deze producten dan ook opgenomen in haar gamma opgenomen.

 

Opdrachtgevers stellen steeds meer eisen aan bouwaannemers, wegenbouwers en installatiebedrijven voor sportverenigingen als het gaat om energieverlichting op locatie. Moderne LED verlichting op locatie draagt daaraan bij.

De SETO CRANESTAR serie is een van de nieuwste ontwikkelingen van SETOLITE op het gebied van bouwkraan- of kraanverlichting.

 

Wilt u aanzienlijk besparen op het energieverbruik van bouwkranen of kraanverlichting?

Wilt u als bedrijf overstappen op LED verlichting?
Stap dan over op de SETO CRANESTAR serie.

 

SETO CRANESTAR Series

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Specificaties:

Torenkraan armaturen van de SETO CRANE STAR SERIES upgraden van bouwkranen op de nieuwste LED technologie is nu kosteneffectief en in ruil mogelijk. De focus bij het ontwerpen van deze kraanverlichting lag op het essentiële: Zoveel licht waar het nodig is, met een zo laag mogelijk energieverbruik in bouwplaats kwaliteit geschikt. Het resultaat is een compromisloze en met slimme details uitgevoerde Area Lights. De CRANE STAR schijnwerpers neemt de vertrouwde van ALDEBARAN® CRANE MASTER SERIES valbeveiliging over, de schijnwerper kan ook gemakkelijk omhoog bij. Een hoekschaal maakt de gerichte uitlijning van de LED-emitter mogelijk. En door zijn hoge slagvastheid en waterbestendigheid trotseert hij met gemak vijandige omgevingen. De efficiëntieverhogende LED vermijdt lenstechnologie ongewenst strooilicht en realiseerde dankzij een intelligent design een zeer laag gewicht en compacte afmetingen, wat ook de bouwlogistiek ten goede komt.

 

 

SETO CRANE STAR SERIES:

– SETO CRANESTAR 12K

– SETO CRANESTAR 20K

– SETO CRANESTAR 24K

– SETO CRANESTAR 28K

Inschrijven voor de nieuwsbrief: