Professionele zaklampen van Maglite tot Coast

Maglite zaklampEen zaklamp is voor veel bedrijven geen overbodige luxe. Het gebeurt dagelijks; een installateur of loodgieter komt bij de mensen thuis en neemt een kijkje in de meterkast of in een donkere hoek op zolder. Hij pakt zijn mobiele telefoon en gaat met dit lampje op onderzoek uit. Wat zou een bedrijf een stuk professioneler overkomen bij de klant met een krachtige en gedegen zaklamp. Een zaklamp of handlamp is in vele situaties onmisbaar. De meeste mensen gebruiken een zaklamp niet dagelijks, maar als ze dan een zaklamp gebruiken moet deze wel van goede kwaliteit zijn. Dit is de reden dat Elfa zaklampen van uitmuntende kwaliteit levert. De zaklampen die Elfa levert zijn onder andere van Coast, Petzl, LedLenser, Mica en Maglite.

 

Bekijk alle zak- en handlampen

 

 

Krachtige en moderne led zaklamp

Maglite AA Flashlight UNIVER.CAMO PATTMaglite is al veertig jaar toonaangevend op het gebied van zaklampen. Zowel Defensie, politie, brandweer, ambulancepersoneel, beveiligers als andere overheidsinstellingen maken dan ook gebruik van dit onverwoestbare merk. Een veelgebruikt model is bijvoorbeeld de Maglite AA Flashlight UNIVER.CAMO PATT. Een betrouwbare en vrijwel onverwoestbare zaklamp. Niet alleen in en om het huis zorgt een goede zaklamp voor een veilig gevoel. Neem nou bijvoorbeeld hulpdiensten. Zij moeten toch in het bezit zijn van krachtige apparatuur, er hangen immers mensenlevens vanaf. Een Maglite zaklamp kan wel tegen een stootje. De zaklampen van Maglite zijn waterdicht, schokbestendig en gemaakt van vliegtuig aluminium.

Bij Elfa kunt u kiezen uit een groot assortiment zaklampen, led zaklampen en handlampen. In de online shop kunt u op een gemakkelijke manier een keuze maken uit de beste en meest moderne zaklampen. Hieronder een overzicht van de meest gangbare zaklampen:

Coast Key Ring A5 Stainless Steel Penlamp

Normale led zaklampen. Deze zaklampen worden vaak gebruikt voor het dagelijks gebruik. De zaklampen geven vaak meer dan tien uren licht, zijn meestal waterbestendig of waterdicht en kunnen tegen een stootje, bijvoorbeeld de Maglite LED zaklamp

• Een kleine variant van de normale zaklamp is bijvoorbeeld de penlamp. Handig bij een lichte uitrusting. Altijd licht bij de hand, maar geen zware zaklamp. U kunt hierbij denken aan de Peli penlamp MityLite zwart TUBE-VPEof de Coast Sleutelringlamp A5 Stainless Steel Penlamp.

• Voor professionals zijn er de monteerbare zaklampen. Deze zijn te bevestigen op een helm of aan kleding te bevestigen. Erg handig voor professionals die hun handen vrij willen houden.

• Daarnaast zijn er oplaadbare led zaklampen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Maglite handlamp 2 Cell C ML50L. Met een ingebouwde accu is het opladen van deze lampen een eitje en hoeven er geen batterijen meer verwisseld te worden. Een milieuvriendelijke keuze dus!

Elfa biedt een groot aanbod aan zaklampen.

Kijk gerust in onze webshop naar bijvoorbeeld lantaarns, survival zaklampen, waterdichte zaklampen of schijnwerpers. Wilt u meer informatie over onze zak- en handlampen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

 

Bekijk alle zak- en handlampen