Nieuws

De nieuwe catalogus van Setolite staat nu online!

Catalogus Setolite

De nieuwe catalogus van Setolite staat nu online! Setolite heeft in het afgelopen jaar enorme sprongen gemaakt op het gebied van innovatie en techniek. Deze mobiele verlichting wordt daarom veel gebruikt bij de spoorwegen, door defensie, waternet, bij evenementen, rampenbestrijding en nog veel meer. Elfa is met trots exclusief distributeur in de Benelux en de UK van Setolite. 

Benieuwd naar de vernieuwde producten? Bekijk de Setolite catalogus 2019-2020.

Maatwerk afsluitsein voor de NS

sluitseinpaal

De mobiele sluitseinpaal, oorspronkelijk ontwikkeld door Elfa Elementenfabriek, is in samenwerking met machinefabriek Bosserveld en NedTrain Zuid vernieuwd. Met dit speciaal ontwikkelde afsluitsein wordt een stilstaande trein aan de voor- en achterzijde gemarkeerd. Het vernieuwde ontwerp is lichter gemaakt en is nu ook beschikbaar voor tegel-perrons en geperforeerd staal-perrons (en als vanouds met de klembeugel op de rails).

Lees meer

Elfa draagt bij aan een duurzame toekomst

Elfa draagt bij aan een duurzame toekomst

Geweldig nieuws! Het gebouw van Elfa is 100% energie neutraal. Op deze manier willen wij bijdragen aan een duurzame toekomst. De komende jaren gaan we investeren in transport welke 100% onafhankelijk is van fossiele brandstoffen.

Lees meer

Hij is er! De MagLite ML150LR

Maglite ML150LR

Het Amerikaanse MagLite heeft met de ML150LR de oplaadbare zaklamp opnieuw uitgevonden.

De lamp is met 1082 lumen extreem fel en schijnt maar liefst 458 meter ver. Daarbij is de lamp bijzonder compact. De nieuwe zaklamp is slechts 27 centimeter lang en weegt maar 439 gram. Met de ML150LR combineert MagLite zeer hoogwaardige componenten met unieke design innovaties. Dat resulteert in een onvergelijkbaar goede zaklamp, waarmee MagLite haar reputatie als leverancier van professionele oplaadbare zaklampen stevig onderstreept. Als official distributor kan Elfa Elementenfabriek de ML150LR uit voorraad leveren en biedt het alle service.