Nieuws

Duracell Industrial End of Life

Elfa: Master Distributor van Duracell Procell

De Duracell Industrial is End of Life

Vanaf heden zal de Duracell Industrial helemaal van de markt gaan en ruimte maken voor de nieuwe industriële lijn van Duracell: Procell. Deze zullen net zo als de Industrial by Duracell uitkomen in de bekende varianten AA, AAA, C, D, 4,5V en 9V. Oftewel ‘the big 6’.
De vernieuwde cellen van Procell hebben een stoere uitstraling, verbeterde kwaliteit en een langere levensduur.

Ook wordt het aantal distribiteurs in Europa drastisch verlaagd van 180 naar 25 Master Distributors. Elfa is één van deze Master Distributors. Een mooie prestatie waar wij natuurlijk erg trots op zijn!

Elfa zal de prijzen tot en met 31-12-2019 gelijk houden aan zijn voorganger om onze klanten te ontzorgen.

Wilt u meer informatie ontvangen over de nieuwe Procell batterijen? Bijvoorbeeld de vernieuwde EAN codes? Neem contact met ons op!

 

De nieuwe catalogus van Setolite staat nu online!

Catalogus Setolite

De nieuwe catalogus van Setolite staat nu online! Setolite heeft in het afgelopen jaar enorme sprongen gemaakt op het gebied van innovatie en techniek. Deze mobiele verlichting wordt daarom veel gebruikt bij de spoorwegen, door defensie, waternet, bij evenementen, rampenbestrijding en nog veel meer. Elfa is met trots exclusief distributeur in de Benelux en de UK van Setolite. 

Benieuwd naar de vernieuwde producten? Bekijk de Setolite catalogus 2019-2020.

Maatwerk afsluitsein voor de NS

sluitseinpaal

De mobiele sluitseinpaal, oorspronkelijk ontwikkeld door Elfa Elementenfabriek, is in samenwerking met machinefabriek Bosserveld en NedTrain Zuid vernieuwd. Met dit speciaal ontwikkelde afsluitsein wordt een stilstaande trein aan de voor- en achterzijde gemarkeerd. Het vernieuwde ontwerp is lichter gemaakt en is nu ook beschikbaar voor tegel-perrons en geperforeerd staal-perrons (en als vanouds met de klembeugel op de rails).

Lees meer

Elfa draagt bij aan een duurzame toekomst

Elfa draagt bij aan een duurzame toekomst

Geweldig nieuws! Het gebouw van Elfa is 100% energie neutraal. Op deze manier willen wij bijdragen aan een duurzame toekomst. De komende jaren gaan we investeren in transport welke 100% onafhankelijk is van fossiele brandstoffen.

Lees meer