Naar de webshop

Battery-packs


Elfa kan op iedere vraag een passend antwoord geven, door een combinatie te bieden van een kernassortiment aangevuld met eigen productie en assemblage. We leveren merkonafhankelijk alle denkbare battery-packs, volledig en exact afgestemd op het voltage, de capaciteit en de afmetingen die ú wenst. In grote, maar ook kleine oplages, tot zelfs enkele stuks. We hebben het, of we maken het.

 

Batterij packs op maat

Bij Elfa maken we precies wat de klant nodig heeft

 

Maatwerk battery-packs

Met maatwerk battery-packs willen we specifiek inspelen op de vraag van de klant. Het kan namelijk zo zijn, dat het aanbod batterijen van de verschillende merken uit ons assortiment niet perfect aansluit op uw vraag. Een passende oplossing is nodig, en die kunnen wij bieden. Bij Elfa produceren we namelijk ‘custom made’ batterijen voor een specifieke toepassing in uw bedrijf. Details als afmetingen en voltage worden geproduceerd zoals u het wilt hebben.

 

Eigen productielocaties

In onze eigen assemblage-afdeling in Lijnden maken we batterij- en accupacks volgens strikte procedures en veiligheidsvoorschriften. Hier worden wekelijks honderden packs gemaakt. Om de nodige capaciteit te kunnen garanderen, beschikt Elfa over meer dan één productielocatie.  Daarnaast hebben we verschillende partnerships met meerdere batterijproducenten door Europa. Hierdoor hebben we 200 medewerkers tot onze beschikking, waardoor we aan iedere vraag kunnen voldoen.

 

ISO 14001 certificering                    ISO 9001 certificering

 

Elfa beschikt over de ISO 14001 en ISO 9001 certificering.

 

Partners

Elfa heeft dus een partnership afgesloten met een aantal van ’s wereld grootste battery-pack-fabrikanten. Deze zijn allemaal ISO-gecertificeerd en nauwkeurig door Elfa geaudit en gekeurd. Samen leveren wij professionele oplossingen aan onder andere shipchandlers, elektrotechnische groothandels, OEM’s, Defensie, brandweer, politie, professioneel eindgebruikers, de rail industrie en de medische industrie.

 

Maatwerkoplossing voor de NS

Met succes hebben we verschillende maatwerkoplossingen geïmplementeerd bij meerdere klanten. Zo hebben we een mooie klus voor NS tot een mooi einde gebracht. Samen met Machinefabriek Bosserveld en NedTrain hebben we het afsluitsein vernieuwd. Daarnaast is de verlichting aangepast waardoor de sluitseinpaal minder gevoelig reageert op regen en sneeuw. Ook kan deze nu eenvoudiger worden bijgeladen. Voor deze case is gekozen voor een LED-armatuur met Li-on cellen, die met een USB-kabel kunnen worden bijgeladen. Deze maatwerkoplossing heeft gezorgd voor een sluitseinpaal 2.0. Klik hier voor het hele verhaal.

 

Een nieuwe sluitseinpaal voor NS

Een nieuwe sluitseinpaal voor NS

 

Uw eigen battery-pack

Batterij packs maken wij doeltreffend. Op iedere vraag die u ons voorlegt, krijgt u snel en duidelijk antwoord, zwart op wit en tot in de kleinste technische details. We kunnen terugvallen op decennialange ervaring en kiezen voor de beste oplossing voor u. De praktijk wijst immers uit dat zo’n nuchtere benadering als vanzelf de beste balans tussen kwaliteit en kostenefficiëntie oplevert. Uw belang staat bij ons op de eerste plaats. Heeft u een toepassing waar een standaard batterij of accu tekortschiet? Neem contact met ons op en we maken voor u meteen een oplossing op maat.

 

Op maat gemaakte batterijen

 

Inschrijven voor de nieuwsbrief: