Kwaliteit

Werken volgens de hoogste normen

Elfa zoekt continuïteit in de relatie met haar afnemers. Dat kan alleen als voortdurend de beste kwaliteit geleverd wordt. In elk opzicht. Juist daarom heeft het bedrijf haar kwaliteit binnen ISO 9001 en ISO 14001 geborgd. Maar voor u misschien zelfs nog belangrijker: het bedrijf verbindt haar goede naam aan alles wat ze doet en die gooit ze niet graag te grabbel. Service, logistiek, producten en productie voldoen hier aan de hoogste kwaliteitseisen; die van Elfa zélf.


Elfa ziet het behalen van de ISO 9001 en 14001-certificeringen als een commitment aan haar klanten en aan zichzelf. Voor nu en in de toekomst.

 

Panasonic: “We hebben dezelfde visie.”

In 1918 is Panasonic opgericht door Konosuke Matsushita als Matsushita Electronic Housewares Manufacturing Works. Nu kennen we het bedrijf als één van de toonaangevende bedrijven in elektronica ter wereld. Daarnaast staan ze bekend om hun batterijen van superieure kwaliteit. Marketing Services Manager Alexander Berghoff: ”Panasonic en Elfa kijken allebei terug op 100 jaar ervaring in zakendoen. Onze samenwerking dateert uit 2009 en we hebben sindsdien veel uitdagende projecten samen opgepakt en gerealiseerd. Met betrekking tot zakendoen hebben we dezelfde visie: zorg dat je een hoge kwaliteit levert en een meer dan uitstekende service, want dan maak je het verschil!”