Naar de webshop

Favour


Favour ontwikkelt lichtoplossingen voor zowel de zakelijke klant als de hobbyist. Lampen worden voor beide doelgroepen even professioneel gemaakt.

 

Favour lamp

De Favour lamp wordt geproduceerd in Hong Kong (China). Deze productiefaciliteit is geheel in eigen handen. Dat biedt 2 voordelen, namelijk:

  • Complete controle over het productieproces
  • Diepgaande kennis over het product

 

Door de jaren heen heeft Favour veel tijd en moeite geïnvesteerd in het verkrijgen van ISO 9001:2008 (quality management system) en ISO 14001:2015 (environmental management system). Een hoge standaard voor kwaliteit en een oog voor detail zijn dan ook de reden voor Elfa om de producten van Favour aan te bieden.

 

Oplossingen in draagbare verlichting

Over het algemeen beschikt Favour over verschillende lichtoplossingen die niet alleen relevant zijn voor de professional, ook avonturiers, fietsers, vakmannen, jagers, sporters en kampeerders maken vaak gebruik van de Favour lampen vanwege de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Bij Elfa hebben we verschillende type modellen.

 

Dimbare Favour zaklamp

 

Favour T2417 zaklamp 12000lm dimbaar inc.Li-ion

 

Een goed voorbeeld is de Favour T2417, een dimbare zaklamp die over een krachtige LED beschikt. Deze zaklamp is gemaakt van hoogwaardig materiaal en gedimd kan hij wel 93 uur branden. Ideal voor de werkplek en outdoor.

 

 

Professionele Favour lamp

Favour Protech S0343 dimbaar handlamp 820Lm inc.4xC

 

Weer een ander model, is de Favour Protech S0343. Deze handlamp is uiterst duurzaam en is daarnaast dimbaar. Gedimd kan deze maar liefst 200 uur branden. Het is een sterke lamp die zeer robuust is. Hij is dan ook ideaal voor professioneel gebruik.

 

Werklamp Favour

 

Favour Protech L0927 magn. panel werklamp 1350Lm inc.2x18650Li-ion

 

Een ander model van Favour binnen de Protech serie, is de Favour Protech L0927 mag. panel werklamp. Deze werklamp is perfect om een werkplek mee te verlichten. Hij is dan ook het meest interessant voor professioneel gebruik.

 

Ideal voor de zakelijke markt

In combinatie met de nieuwste technieken zet Favour ideeën om naar nieuwe lichtoplossingen die naadloos aansluiten bij verschillende behoeften. Favour biedt hoofdlampen en zaklampen, maar daarnaast ook Industriële werklampen en lantaarns. Allen met specificaties die aansluiten bij de hoge eisen van professionals en de kwaliteit die je hierbij mag verwachten. Klik op onderstaande button voor het gehele Favour assortiment van Elfa.

 

ASSORTIMENT

 

Vraag elfa voor meer informatie

Een Favour lamp is een goede optie wanneer u op zoek bent naar een lamp van kwaliteit. Heeft u echter nog vragen of wilt u graag meer informatie over de producten van Favour? Vul dan onderstaand contactformulier in. Wij nemen graag contact met u op!

 

reCAPTCHA is required.

Inschrijven voor de nieuwsbrief: