Assemblage

Eigen assemblagefaciliteiten

Elfa kan op iedere vraag een passend antwoord geven, door een combinatie te bieden van een kernassortiment aangevuld met eigen productie en assemblage. We leveren merkonafhankelijk alle denkbare batterypacks, volledig en exact afgestemd op het voltage, de capaciteit en de afmetingen die ú wenst. In grote, maar ook kleine oplages, tot zelfs enkele stuks. Overigens altijd met een korte levertijd. We hebben het, of we maken het. Op bijzondere vragen krijgt u van Elfa altijd een passend antwoord.

 

Vakkundig advies vervat in een complete oplossing

Op iedere vraag die u ons voorlegt, krijgt u snel en doeltreffend antwoord - zwart op wit en tot in de kleinste technische details. We kunnen terugvallen op decennialange ervaring en kiezen de voor u beste oplossing. De praktijk wijst immers uit dat zo'n nuchtere benadering als vanzelf de beste balans tussen kwaliteit en kostenefficiëntie oplevert. Uw belang staat bij ons op de eerste plaats.

 

BPC

Om u zeer snel en vakkundig van dienst te kunnen zijn beschikt Elfa sinds 2012 over een design- en productiefaciliteit in Oss (een joint venture met Batterij Import Nederland). Hier is hoogwaardige kennis samengebracht op het gebied van printed circuit board-design, assemblage en productie. Elfa produceert hier maatwerk in Li-Ion battery packs.