Privacybeleid


Dit is het privacybeleid van Elfa Elementenfabriek B.V., ingeschreven in het handelsregister bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder nummer 3306813 op de website www.elfa.nl. Deze privacystatement heeft betrekking op de gegevensverwerking door Elfa Elementenfabriek B.V. via het klantensysteem van Elfa Elementenfabriek B.V. en de verwerking via onze website, ook met betrekking tot het gebruik van cookies. Elfa Elementenfabriek B.V. respecteert de privacy van alle zakelijke partners en gebruikers van onze website, wij dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

 

Deze privacyverklaring is alleen van toepassing op de diensten van Elfa Elementenfabriek B.V. U dient zich ervan bewust te zijn dat Elfa Elementenfabriek B.V. niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere websites, die bereikt kunnen worden via een link op onze website.

 

Wij raden u aan om altijd de privacyverklaring en disclaimer van deze andere websites te raadplegen wanneer u websites van derden via onze website bezoekt. U kunt zien dat u niet langer op onze website bent als de URL is gewijzigd.

 

 

Verwerking van bedrijfsgegevens

Wanneer u zich aanmeldt als klant van Elfa Elementenfabriek B.V. vragen wij u om bedrijfs- en persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden opgeslagen in het klantensysteem van Elfa Elementenfabriek B.V. en worden gebruikt om onze diensten aan u te kunnen leveren. Uw bedrijfs- en persoonsgegevens kunnen ook door Elfa Elementenfabriek B.V. worden gebruikt om u te informeren over producten en diensten. Uw e-mailadres zal hiervoor alleen worden gebruikt indien u vooraf toestemming heeft gegeven. U kunt het ontvangen van mails van Elfa Elementenfabriek B.V. altijd stopzetten via de in de betreffende mailing aangegeven methode.

 

Uw bedrijfsgegevens worden in principe alleen door Elfa Elementenfabriek B.V. gebruikt. Wij verstrekken uw bedrijfsgegevens niet aan derden zonder toestemming, tenzij wij daartoe verplicht zijn op basis van de wet, een rechterlijke uitspraak of indien dit noodzakelijk is voor de uitvoering van een overeenkomst tussen u en Elfa Elementenfabriek B.V. U heeft te allen tijde de mogelijkheid om bedrijfsgegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. In dat geval kunt u contact met ons opnemen. Indien u geen informatie meer wilt ontvangen per e-mail, kunt u zich te allen tijde afmelden via de link onderaan de betreffende e-mail.

 

Tijdsduur van gegevensopslag

Elfa Elementenfabriek B.V. bewaart uw gegevens niet langer dan nodig voor de verwezenlijking van de doeleinden waarvoor zij zijn verzameld en verwerkt.

 

Wijzigingen

Deze privacyverklaring kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd, in geval van wijzigingen in de bedrijfsvoering van Elfa Elementenfabriek B.V. Het is daarom raadzaam om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen.

 

 

Inschrijven voor de nieuwsbrief: