Innovatie

Innovatie


Elfa Lead crystal

Elfa blijft zelf innoveren: in haar logistiek, haar assemblage en productie en in haar service. Daarnaast speurt het bedrijf ook voortdurend de markt af naar productinnovaties bij haar toeleveranciers. Die worden niet klakkeloos opgenomen in het assortiment van Elfa, maar zorgvuldig op hun merites beoordeeld. Pas als producten werkelijk een toevoeging op het assortiment betekenen en het strenge oordeel van deze experts hebben weerstaan, vindt u ze terug binnen het aanbod.


Logistiek

Elfa logistiek

Logistiek maatwerk

Vanuit het moderne pand op Business Park Schiphol, uitgerust met een state of the art magazijn met ruime voorraden van het kernassortiment, is snelle levering geen enkel probleem.

Voor inkooporganisaties en grote afnemers kent Elfa de zogenaamde 'PrePack Procedure'. Elfa verzamelt de orders gedurende de week, waarna deze wekelijks - ongeacht factuurwaarde - franco aan een centraal distributiecentrum geleverd worden. 

De ruime ervaring die hier inmiddels is opgebouwd, komt de serviceverlening zeker ten goede. Een andere vorm van logistiek maatwerk is de 'Vendor Owned Stock', waarbij de producten bij de klant op voorraad liggen en worden beheerd in samenwerking met Elfa.

Wilt u hier meer over weten neemt u dan contact met ons op. Samen met u bekijken we graag de mogelijkheden voor uw organisatie.


Assemblage

Eigen assemblagefaciliteiten

Elfa kan op iedere vraag een passend antwoord geven, door een combinatie te bieden van een kernassortiment aangevuld met eigen productie en assemblage. We leveren merkonafhankelijk alle denkbare batterypacks, volledig en exact afgestemd op het voltage, de capaciteit en de afmetingen die ú wenst. In grote, maar ook kleine oplages, tot zelfs enkele stuks. Overigens altijd met een korte levertijd. We hebben het, of we maken het. Op bijzondere vragen krijgt u van Elfa altijd een passend antwoord.


Vakkundig advies vervat in een complete oplossing

Op iedere vraag die u ons voorlegt, krijgt u snel en doeltreffend antwoord - zwart op wit en tot in de kleinste technische details. We kunnen terugvallen op decennialange ervaring en kiezen de voor u beste oplossing. De praktijk wijst immers uit dat zo'n nuchtere benadering als vanzelf de beste balans tussen kwaliteit en kostenefficiëntie oplevert. Uw belang staat bij ons op de eerste plaats.


BPC

Om u zeer snel en vakkundig van dienst te kunnen zijn beschikt Elfa sinds 2012 over een design- en productiefaciliteit in Oss (een joint venture met Batterij Import Nederland). Hier is hoogwaardige kennis samengebracht op het gebied van printed circuit board-design, assemblage en productie. Elfa produceert hier maatwerk in Li-Ion battery packs.


Logo BPC